Bio oil, Ulei antivergeturi si anticicatrici Bio Oil (1)

Ulei de corp si fata Bio Oil, 125 ml

Indicatii: Farmacia Ardealul va recomanda produsul Bio-Oil 60 ml Descriere: Bio Oil este un produs de îngrijire a pielii specializat, creat pentru a contribui la îmbunătăţirea aspectului cicatricelor, vergeturilor şi nuanţei neuniforme a pielii.

anti-îmbătrânire naturală pentru față

Bio oil de asemenea foarte eficient si pentru îngrijirea pielii îmbătrânite şi deshidratate. Bio Oil a castigat numeroase premii si a devenit cel mai bine vandut produs pentru tratarea vergeturilor, in toate 18 tarile bio oil care s-a lansat incepand cu anul Formula: Formula Bio-Oil 60 ml este o combinatie de extracte din plante si vitamine cu baza de ulei.

frumoasa imagine anti imbatranire llcu

Acesta face ca Bio Oil să fie absorbit cu uşurinţă şi asigură absorbtia ingredientelor naturale benefice pentru piele. Bio Oil este bio oil al organizatiei Frumusete fara Cruzime. Bio Oil respecta reglementarile de siguranta impuse de Parlamentul European si de Consiliul responsabil cu reglementarea produselor cosmetice.

pliurile nazolabiale elimină recenziile

Profilul toxicologic, structura chimica, nivelul de incluziune si nivelul total de expunere zilnica a fiecarui ingredient a fost analizat si declarat sigur pentru folosire inclusiv pentru femeile insarcinate. A fost testata atat autenticitatea ingredientelor cat si posibila contaminare microbiologica anterioara productiei.

vichy crema ochi antirid

Din fiecare lot produs se trimite o mostra catre laborator, unde este pastrata si monitorizata pe o perioada de 5 ani. Ambalajele Bio Oil sunt reciclabile si toate materialele din hartie sunt certificate si bio oil in concordanta cu practicile sustanabile de gestionare a materialelor.

Nu sunt emise gaze periculoase, deseuri sau apa contaminata in procesul de productie Bio Oil. Cantitate: 60 ml.

botox 1 zone prijs

Citițiși