Criolipoliza barbati, Cosul tau este gol

Criolipoliza

Valabil încă: 26 de ore Descriere Zone criolipoliza barbati lucru:abdomen, solduri, flancuri spate.

  • Criolipoliza care funcționează.
  • Dispozitiv elvețian anti-îmbătrânire pentru om mort

Criolipoliza un tratament non-invaziv si nedureros ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces, fiind ideal pentru slabire localizata. Aparatul ajunge pana la temperatura de -5° C in mai putin de un minut, reducand astfel potentialul disconfort ce ar putea aparea.

Ea elimină pentru totdeauna, prin înghețare, celulele adipoase. Astfel, se obține un efect de liposucție fără operație, durere, tăieturi, anestezie sau perioade lungi de recuperare. CoolTech® este unul din cele mai performante echipamente de criolipoliză la nivel mondial, cu 2 aplicatoare, care provoacă înghețarea celulelor de grăsime la -8 grade Celsius.

In plus, in acest fel nu este afectat timpul efectiv in care tesutul adipos este criogenat. O sedinta de Criolipoliza Cool Tech o singura aplicare are durata de 60 de minute, iar rezultatele se vad dupa doar o sedinta!

Multe dintre vedetele noastre s-au bucurat deja de efectele wow!

Slăbire Localizată Criolipoliza CoolTech

Puteti vizualiza aici cum decurge o sedinta si experienta Oanei Ionita care s-a bucurat si ea de CoolTech! Vizualizati pozele in slideshow! CoolTech are doua capete ce sunt aplicate simultan in cadrul aceleiasi sedinte.

Știm însă că, în criolipoliza barbati acestor eforturi, există zone ale corpului pentru care sportul și dieta nu îți oferă încă rezultatele așteptate, acele rezultate pe care le meriți! Din cauza conformației și a moștenirii genetice, cu toții tindem să depunem în anumite zone ale corpului mai multă grăsime nedorită, care nu vrea să plece, indiferent criolipoliza barbati cât de strict este regimul alimentar sau cel fizic. Știai că datorită tehnologiei de ultimă generație poți ajunge la forma fizică mult dorită fără efort? Noul CoolTech Define®, cel mai avansat și mai performant dispozitiv de criolipolizăte ajută să elimini pentru totdeauna depozitele inestetice de grăsime. Așadar, când îți dorești să-ți îmbunătățești forma fizică și să scapi de straturile de grăsime localizată, CoolTech Define® reprezintă calea cea mai rapidă și cea mai eficientă, indiferent dacă ești femeie sau bărbat și indiferent de vârsta pe care o ai.

Manerul aplicatorului produce vacuum ce atrage tesutul adipos in interiorul acestuia, reducand astfel circulatia sangvina si facilitand procesul de criogenare; in faza a doua tesutul absorbit in maner este adus la temperatura de -5° C in cca.

Etapele tratamentului: 1.

Efectul de vacuum al CoolTech® retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.

criolipoliza barbati

Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata.

Criolipoliza

Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural. Celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le in aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare.

criolipoliza barbati

Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru ca organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte. Radiofrecventa multipolara este o noua inovatie in domeniul infrumusetarii revolutioneaza tehnicile de slabire: tehnologie cu radiofrecventa duala 0,3 Mhz si 0,5 Mhz pentru eliminarea grasimilor stocate in tesuturi. Terapia cu radiofrecventa este complet sigura, non-invaziva si non-agresiva pentru corp.

Criolipoliza, cel mai eficient tratament de remodelare corporală

Noutatea absoluta consta utilizarea criolipoliza barbati doua tehnologii: CET care patrunde cm, manipul mediu cu efect excelent anticelulitic dar mai ales noua ridurile bărbiei RET manipul suplimente anti-imbatranire ulta salon care, patrunde acum mult mai profund cm subcutanatactionand asupra grasimii de profunzime care era si cel mai greu de tratat.

Termolipoliza este selectiva deoarece temperatura actioneaza in primul rand asupra criolipoliza barbati cu volum mare de grasimi si mai putin asupra celor cu volum mic.

  • Mai multe detalii Oferta exclusiva pentru barbati!
  • Cum să uniformizezi ușurarea pielii

Rezultatul imediat este o egalizare tesutului adipocitar si diminuarea accelerata a aspectului de coaja de portocale. La nivel corporal, radiofrecventa recontureaza si redefineste liniile siluetei.

criolipoliza barbati

Se poate observa chiar cum actiunea termolipolitica a undelor de criolipoliza barbati continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile criolipoliza barbati si grase.

Vorbim de o contractie gratie careia criolipoliza barbati remodeleaza straturile de grasime din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma.

Citițiși