Elimina nazolabiale

Umplere Santuri Nazogeniene (Nazolabiale)

Testimoniale pacienti Ce este procedura de umplere santuri nazolabiale nazogeniene?

mască de față cu avocado

Santurile nazolabiale se formeaza intre obraz, aripa nazala si buze. Sunt partial datorate imbatranirii pielii si reducerii texturii acesteia, partial coborarii structurii musculo-grasoase a obrazului dinspre pometi spre gura.

Cel mai des utilizat agent de umplere este acidul hialuronic.

Injectarea acidului hialuronic in aceasta zona genereaza hidratare, refacerea volumului dar genereaza in timp si un prag de consistenta crescuta care impiedica obrazul sa mai coboare. Cum se realizeaza procedura? Acidul hialuronic se distribuie perfect pe zona injectată, păstrând astfel aspectul natural al zâmbetului.

fiole antirid cu retinol gerovital

Procedura este nedureroară, întrucât se elimina nazolabiale sub anestezie locală cu cremă. Tratamentul se elimina nazolabiale efectua cu ac sau canula atraumatica, avantajul canulei fiind legat de riscul minim de invinetire.

Motivele pentru apariția pliurilor nazolabiale

Rezultatele se văd imediat după injectare iar riscul de reacții adverse este minim. Cele mai frecvente reacții adverse sunt: senzatie de disconfort în timpul şi post injectare, eritem la elimina nazolabiale injectarii care dispare in zileprurit, edem, echimoze, inflamatie la locul injectarii, dar toate acestea se remit spontan la cateva zile dupa injectare.

In cazul utilizarii canulei atraumatice riscul de vanatai este minim. Rezultatul final se va observa in decurs de 7 zile.

îmi place pielea mea anti-îmbătrânire recenzii stilouri

Care sunt indicatiile dupa injectare? In prima noapte dupa tratament va recomandam sa dormiti cu fata in sus.

Recenzii pentru spălarea corporală anti-îmbătrânire

Evitati expunerea la soare, solar, sauna si frig intens precum si efortul fizic sport timp de o saptamana dupa procedura. Evitati bauturile si mancarurile fierbinti in ziua procedurii.

Nu fumati si nu consumati alcool in primele 72 de ore. Nu aplicati machiaj pe zona tratata 24 ore.

Ce sunt șanțurile nazogeniene?

Evitati alte proceduri estetice sau dentare in urmatoarele 14 zile. Este recomandat sa evitati calatoriile cu avionul in primele 2 zile dupa injectare. Cat dureaza elimina nazolabiale Durata medie de remanenta a acidului hialuronic este de 6 luni.

Citițiși