Molecule 04

Escentric Molecules - Molecule 04

Ați găsit greşeli în descrierea produsului?

molecule 04

Vă rugăm să ne trimiteți o notificare! Parfumul Escentric Molecules Molecule 04 a fost lansat în anul și a devenit rapid un fenomen mondial absolut.

molecule 04

Succesul acestuia rezidă în compoziția absolut unică, construită pe baza unui singur ingredient. Tocmai acest minimalism îl face să fie atât de neobișnuit.

molecule 04

Molecula de aromă Iso E Super, ingredient cheie, este creată molecule 04 laborator în anul Era însă neglijată de industria parfumurilor, până când a fost pentru prima dată izolată complet de parfumierul berlinez Geza Schoen. Pe lângă molecula chimică Javanol Geza Schoen a folosit note minunate de grapefruit, labdanum, ienupăr, osmanthus și astfel a realizat o capodoperă olfactivă. În ciuda numărului mic de componente, apa de toaletă Molecule 04 nu sună monoton.

Dimpotrivă, aroma este aprinsă și contrastează cu căldură și prospețime, entuziasm și blândețe. Parfumul Escentric Molecules este persistent și este destinat pentru persoanele, care sunt în căutarea unor produse extravagante și originale.

Aroma inedită formează pe fiecare piele o poveste aromatică irepetabilă.

molecule 04

Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului imagine, descriere, preț se pot schimba fără notificare prealabilă.

molecule 04

Despre molecule 04.

Citițiși