Peptide riduri, Ser facial cu peptide impotriva ridurilor, Snoxin II Indeed Labs, 30 ml

peptide riduri

Citeste mai mult Elixirul cu peptide Perfect Relax iti ofera la domiciliu efectul Botoxului de intinerire si netezire a ridurilor pe frunte, in peptide riduri gurii si a ochilor. Datorita complexului de peptide Neodermyl®, Argirelin si Leuphasyl® care are efect de mezoterapie fara ace, veti putea beneficia de un efect spectaculos, ca in cazul tratamentelor estetice cu injectii de colagen pentru netezirea pielii, imbunatatirea densitatii si fermitatii ei.

Elixirul peptide riduri adancimea ridurilor ce se formeaza ca urmare a contractiei muschilor mimicii. Acidul hialuronic si extractele vegetale din compozitia sa asigura hidratarea corespunzatoare si asigura acel mediu natural, in care isi poate recastiga elasticitatea. Prin folosirea zilnica a elixirului, dupa 2 saptamani se reduce vizibil adancimea ridurilor, se imbunatateste densitatea si elasticitatea pielii.

peptide riduri

Pentru maximizarea eficientei elixirului cu 3 Peptide o data pe saptamana folositi Gelul de exfoliere Quick Fine Enzyme Peeling pentru curatarea si pregatirea pielii. Sa nu ajunga in ochi! Nu lasati la indemana copiilor!

peptide riduri

Citițiși